Når jeg går på opdagelse i mig selv, opdager jeg at uanset hvilke indgange jeg vælger i min indre labyrint, så ender jeg ved kernen i mig, som handler om min egen værdi og værdighed.

Min egen værdi & værdighed i forhold til mig selv, hvor højt vægter jeg mig selv og min egne meninger?!

Min egen værdi & værdighed i forhold til familie, venner, bekendte, kollegaer osv. og deres meninger og holdning?!

Jeg har opdaget at der hvor min egen værdi og værdighed skæv vrides er, når jeg tillægger andre personers mening og holdning, mere værdig end min egen. Lige præcis her skæv vrides kernen i mig og jeg mister forbindelsen til min egen værdi & værdighed.

Det har været vigtigt for mig at få øje på denne skæv vridning, da den har indvirkning på de ting jeg gør og føler samt at den har indvirkning på de mønstre og handlemåder jeg har bygget op gennem livet og som ikke længere er positive for mig.

Når ting påvirker os eller skæv vrides i vores privatliv, har det ofte også en indvirkning på vores arbejds/social liv. Livet hænger sammen, som et 8-tal, en privatdel og en arbejds/social del, begge dele skal hænge sammen og have et flow, derved styrkes vi på det indre og ydre plan.

Hvordan ændre jeg skæv vridningen…..

Jeg forsøger med nænsomhed, opmærksomhed og lytten ind ad, at styrke min egen værdi og værdighed, det sker ikke, for mig, med pres, fuld fart fremad og forcering, det en stille og nænsom proces, et skridt af gangen.

Tør du kigge ind i din egen værdi & værdighed??

Hvis holdning og mening tillægger du mest værdi??