Vi kender alle den indre sabotør, den tanke der får os til at lave overspringshandlinger, den tanke der får os overtalt til at, det vi vil ikke er rigtigt eller ikke behøves at gøres lige nu, den tanke der forstyrre når målet, stort som småt, er sat inden i os.

Vi kan vælge at gøre den indre sabotør til vores fjende, gå i kamp med den, blive vred på den, sur og irriteret, men vi kan også vælge at sige, når den indre sabotør bliver vækket, så er jeg på rette vej.

Jeg har opdaget at når min indre sabotør ringer med klokken, så er det for mig, endnu vigtigere at møde op til det jeg har besluttet, fordi så er jeg på rette vej og det mål jeg har sat er vigtigt og rigtigt. Det ikke kun i de store spørgsmål at den indre sabotør ringer med klokken, det kan så ment være i valget om jeg skal skrælle kartofler til aftensmaden eller om jeg skal smide mig i min stol og se et afsnit af en serie på netflix, eller om jeg ikke lige skulle blive hjemme fra Yoga fordi jeg er da vist lidt træt….osv osv.

Min måde at møde min indre sabotør på, uden kamp, er at jeg vælger at møde op! Der er ingen diskussion i mig, skal / skal ikke, vælge til / vælge fra…… der er kun MØD OP!

Det har givet en utrolig ro i mig og det har sluppet mine indre diskussioner med mig selv og min indre sabotør. Det har gjort min hverdag og mit virke meget lettere for mig.

Men ved du hvornår den indre sabotør er i spil ??

Hvordan opdager du den og går du i kamp med den ??